B&B

Welkom bij Hotel Stadt Winterberg

Boek nu!

Tijdelijke actie promocode: 59955

Annulerings- en vooruitbetalingsvoorwaarden: Bekijk de kamervoorwaarden bij de kamer van uw keuze.

Moet u verplicht annuleren wegens EU CORONA MAATREGELEN dan kunt u kiezen dat wij u de aanbetaling terug betalen of de boekingsdatum voor u verzetten.

"Het heeft vannacht gesneeuwd en stevig gevroren. Als in watten gehuld wacht een wit onberoerd landschap. Dik aangekleed met jas en sjaal stap je naar buiten. Je luistert naar het zachte gekraak van de sneeuw in het ritme van je stappen. Je ziet sporen van een ree, eekhoorntjes en hazen die op zoek zijn naar iets eetbaars. De natuur in winterslaap. Je beleeft het tijdens een wandeling in het Sauerland."

Premium winterwandelwegen

Door de onberoerde sneeuw wandelen is een belevenis, maar absoluut vermoeiend. De geruimde 'premium-winterwandelwegen' daarentegen zijn uitstekend begaanbaar. De winterwandelwegen onderscheiden zich van gewone paden door het onderhoud. Ze worden geruimd of gewalst om ze beter begaanbaar te maken. Onderweg op adem komen? Langs de routes vindt u vele hutten en herbergen waar de haard altijd brand. De winterwandelwegen voldoen aan al uw wensen.

Meer weten over 'Winterwandelen in Winterberg'? Bezoek de website!