B&B

Welkom bij Hotel Stadt Winterberg

Boek nu!

Tijdelijke actie promocode: 59955

Annulerings- en vooruitbetalingsvoorwaarden: Bekijk de kamervoorwaarden bij de kamer van uw keuze.

Moet u verplicht annuleren wegens EU CORONA MAATREGELEN dan kunt u kiezen dat wij u de aanbetaling terug betalen of de boekingsdatum voor u verzetten.

Winterberg

Winterberg is een kleine stad in het hoge Sauerland in het Rothaargebergte. De gemeente Winterberg bestaat sinds een gemeentelijke herindeling in 1975 naast de stad zelf uit twaalf dorpen en gehuchten. Winterberg is voor Nederlanders het dichtst bij gelegen wintersportgebied en ook het bekendste.

Bereikbaarheid

Over de weg is Winterberg te bereiken via de B480, B236, L742, L640 en L540. Winterberg heeft ook een treinstation en vooral ’s winters is Winterberg ook vanuit Nederland rechtstreeks met de trein te bereizen.

Bezienswaardigheden

Naast de vele wintersportmogelijkheden heeft Winterberg nog veel meer te bieden. Ook tijdens de zomermaanden is er genoeg leuks in het plaatsje en de omgeving te doen. Bij de plaatselijke vvv is hierover veel informatie te krijgen. Inspiratie kunt alvast op www.sauerlandgids.nl opdoen. 

Activiteiten

Zowel in de winter als in de zomer kunt u in Winterberg en omgeving veel plezier beleven. Skiën, Bobbahn, Zwembad Winterberg, Naturbad Hallenberg, Subtropisch zwembad Medebach & Willingen. Fort Fun Abenteuerland, Zomerrodelbaan, kart en bowlingbaan klimhal en nog veel meer. Natuurlijk kunt u gratis gebruik maken van de lijnbus en de treinen in Hochsauerland.